Nyitvatartás


Hétköznap: 07:40 - 21:00
Szombaton:   08:00 - 20:00
Vasárnap:   09:00 - 17:00

 

Áraink - Órarend

 

 

Fitnesz Fészek

 

2146 Mogyoród Fóti út 99.

 

Tel.: (28) 361-882 (recepció)

Mobil: (30) 578-4022 (Kézér Anna ügyvezető)

 

E-mail: fitneszfeszek@gmail.com
Facebook: FitneszFeszek

Top Panel
szerda, 2020. június 03.

Lauf Kata
Funkcionális edző, csoportos óraadó

Már gyerekkorom óta magával ragadott a sport. Mivel az egész családom atletizált, adta magát, hogy én is ezen a területen kezdjem, mint középtávfutó. Majd kipróbáltam a karatét, teniszt, úszást, lovaglást, és ezek után kezdtem termekbe járni. Eleinte TRX órákat látogattam, ami annyira hatékony és sokoldalú, hogy évekig foglalkoztam vele, teljesen elvarázsolt :). Ezek után találtam rá a cross fit-re. Ez az egyik leghatékonyabb és legbonyolultabb sport, amit eddig próbáltam, ráadásul nagyon gyorsan hatalmas eredményeket lehet vele elérni.

Mindezek után döntöttem el, hogy én is szeretném átadni a sport szeretetét más embereknek, segíteni szeretnék a stressz levezetésében. Szeretnék időt és segítséget adni, hogy magukkal foglalkozhassanak, illetve hogy átéljék azt az érzést, milyen, amikor legyőzik a saját korlátaikat.

Ennek fényében az általam tartott Funkcionális köredzésen olyan gyakorlatokkal fogtok találkozni, amik változatos eszközökkel (heveder, súlyzsák, kettlebell, step pad, súlyzók) az egész testet átmozgatják, erősítik a törzsizmokat, ráadásul a jó hangulat is garantált! Ötvözzük a súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokat, ami a legjobb módja annak, hogy edzés után is hosszú ideig tartson a zsírégetés folyamata, és hogy gyors fejlődést tudjunk elérni. Figyelek az egyéni igényekre, esetleges gyengeségekre és fájdalmakra annak érdekében, hogy mindenki sérülésmentesen és hatékonyan tudja végrehajtani a feladatokat.

A jövőben szeretnék még sokat foglalkozni a kötőszövetek – fascia – mozgatásával, illetve a TripleX szemléletű gerinctornával. Ezek a módszerek a mai rohanó világ és ülő életmód mellett véleményem szerint elengedhetetlenek, hogy megelőzzük vagy kezeljük a gerinc- és derékfájdalmakat, mobilizáljuk az ízületeinket és stabilizáljuk testünk tartó- és törzsizmait.

Ha Ti is szeretnétek egy hosszú nap után kikapcsolódni és magatokra fordítani egy kis időt, akkor nem kell mást tennetek, mint edzőcipőt húzni, és eljönni az órámra! Várok mindenkit szeretettel, legyen akár kezdő vagy haladó, fiú vagy lány! Gyertek és éljük át együtt a sport örömét! :)


Kapcsolat

Címünk:
2146 Mogyoród Fóti út 99.

Telefon: (28) 361-882 (recepció)
Mobil: (30) 578-4022 (Kézér Anna ügyvezető)
E-mail: fitneszfeszek@gmail.com

Nyitva tartás:
Hétfő - péntek: 07:40 - 21:00
Szombat: 08:00 - 20:00
Vasárnap: 09:00 - 17:00

 
 

Képnézegető