Nyitvatartás


Hétköznap: 07:40 - 21:00
Szombaton:   08:00 - 20:00
Vasárnap:   09:00 - 17:00

 

Áraink - Órarend

 

 

Fitnesz Fészek

 

2146 Mogyoród Fóti út 99.

 

Tel.: (28) 361-882 (recepció)

Mobil: (30) 578-4022 (Kézér Anna ügyvezető)

 

E-mail: fitneszfeszek@gmail.com
Facebook: FitneszFeszek

Top Panel
szerda, 2020. június 03.


Órák

Péntek
19:00 - 20:00

Oktató

Kézér Anna
ZONA


Helyesen, intenzíven, örömmel!

A ZONA edzés kihívás, öröm, tiszta hatékonyság. Ez az edzésmódszer intervall és funkcionális erősítő elemek meghatározott kombinációján alapul. A ZONA edzések (általában 10 perces) blokkokra épülnek. Maga a ZONA elnevezés a testzónáinkra (testrészekre, izomcsoportokra) utal. Egy-egy blokkban jellemzően két fő izomcsoportot dolgoztatunk felváltva, ami a helyes kivitelezés és a hatékonyság szempontjából is pozitív. Mire az egyik izom kifáradna a terhelésben, átváltunk a másikra, így az első kicsit pihenhet. Majd újra váltunk. Ez a váltakoztatás segít, hogy az egész edzés során mindkét izomcsoport maximális intenzitással dolgozhasson. Ezáltal azt is kivédhetjük, hogy az izmok kifáradása miatt ízületből, helytelenül végezzük a gyakorlatot. NAGYON FONTOS! Nem elnyűni kell az izmokat, hanem megfelelő ingert adva fejleszteni azokat. Ehhez rövid, robbanékony, intenzív blokkokra van szükség.

A ZONA azonban más jelentést is hordoz. A siker, az eredmény a komfortzónánkon túl vár ránk. A rövid edzések és a gyors fejlődés azt kívánja, hogy találkozz ezzel a zónával, ezzel a határral minden edzésed során, és feszegesd, told ki azt. Mindig csak egy kicsit, a gyakorlatok helyes kivitelezését és a fokozatosság elvét betartva. A ZONA nem kínzás, hanem öröm. A test hatékony “edzésjátéka”. Öröm, mert mind testileg, mind mentálisan fejleszt. Öröm, mert azzal, hogy egy kicsit mindig legyőzzük önmagunkat, erősítjük az önbecsülésünket. A ZONA kihozza a testedből a maximumot. Megtanít “szárnyalni”.

Azok szeretnek zónázni, akik gyorsan akarnak eredményeket elérni. Azért ilyen nagy a sikere, mert bár abba a 20-30 percbe mindent bele kell adni, azzal jóval nagyobb eredményt lehet elérni, mint egy óra közepes, állandó intenzitású edzéssel. A Zónázók (fiatalabb és érettebb nők és férfiak egyaránt!) szeretik a kihívást, amit a kemény gyakorlatok jelentenek, szeretik érezni az adrenalint és mindent, ami ezzel jár. Céljuk nem a sovány, hanem a szálkásan izmos, sportos, formás test. Nagy súlyfelesleggel rendelkezőknek, tornával éppen ismerkedőknek a ZONA edzés lefojtott változatát, a ZONA LIGHT-ot ajánljuk; innen lehet fejlődni, építkezni. A következő lépcsőfok a ZONA BASIC, ami már egy kiforrottabb kezdő/haladó edzésanyag. Ezt követik a különböző ZONA stílusokat felvonultató, bámulatos hatékonyságú ZONA MAX edzésprogramok.

A FitneszFészekben jellemzően ZONA BASIC és ZONA MAX edzéstípusok keverékével találkozhattok.

A ZONA átlépi a szervezet komfortzónájának határait, kemény munkára késztet, kihozza belőletek a legjobb teljesítményt, felpörget, feltölt és rendkívül hatékony! És nincs is annál jobb, amikor csapatban, felszabadult, eufórikus hangulatban feszegetjük saját határainkat az egyes intervallumokban.

Ha az életetek részévé tudjátok tenni, nyert ügyetek van: minden más életterületetekre pozitív hatással lesz. Mindez egy döntéssel kezdődik: meg akartok változni, vagy nem. Ha eldöntöttétek, gyertek el zónázni, hogy közösen dolgozhassunk a sikerért! ;)


Kapcsolat

Címünk:
2146 Mogyoród Fóti út 99.

Telefon: (28) 361-882 (recepció)
Mobil: (30) 578-4022 (Kézér Anna ügyvezető)
E-mail: fitneszfeszek@gmail.com

Nyitva tartás:
Hétfő - péntek: 07:40 - 21:00
Szombat: 08:00 - 20:00
Vasárnap: 09:00 - 17:00

 
 

Képnézegető